Reviews


3 stars after 9 reviews
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed vaste klant hier er is geen andere wok die kan tippen aan wok010 👍 5/28/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd zomaar aan iemand anders in de straat gegeven terwijl ik gewoon thuis was. Dit vind ik onacceptabel en zal ook niet meer bij jullie bestellen. 5/28/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel altijd heel vaak bij jullie maar jullie vergeten heel vaak de saus er bij te gooien !! Nu al de 3e keer als het weer gebeurd dan bel ik weer gewoon want ik bestel het wel met smaakje niet zonder smaakje. 5/23/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer ontzettend lekker. 5/21/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alleen jammer dat de kortingscode WOK010 niet meer werkt!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had achteraan gebeld en aangegeven “geen pikante saus”. Toch de middels vol gegooid met peper. 5/6/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb om 20.12 mijn bestelling gedaan. Ik kon vervolgens mij bestelling niet volgen. Heb wok010 toen tig keren gebeld, maar er werd niey opgenomen. Het is nu 23.25 en ik heb mij eten nog steeds niet ontvangen. Zwaar disrespect en ik wil mijn geld terug 5/4/2020
Wok-010 Wolphaertsbocht Wolphaertsbocht 276A 0108414767
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld , betaald en niks gekregen. En niet te bereiken. Schande. Wil me geld terug. 5/4/2020
Wok-010 3 stars after 9 reviews
Wok-010